Pressoterapia Esportiva

Tractaments de Pressoteràpia Esportiva


La pressoteràpia és un tractament que utilitzen els esportistes quan el seu cos es sotmet a grans dosis de treball físic. Aquesta tècnica de fisioteràpia consisteix en aplicar pressió a les extremitats de forma localitzada amb l’objectiu d’accelerar la recuperació de l’activitat i millorar el drenatge limfàtic.

Per aplicar aquesta tècnica de recuperació utilitzem la tecnologia Normatec, la qual ens permet disminuir la sensibilitat muscular pels estímuls de la pulsació. La tecnologia PRO 2.0 compleix la funció d’escalfament i de recuperació gràcies a un sistema de pulsació dinàmica.


Beneficis de la pressoteràpia esportiva

• Millora del flux sanguini .
• És una gran font d’eliminació de toxines.
• Ajuda a mobilitzar grasses localitzades a les cames.
Preveu la retenció de líquids.
• Proporciona lleugeresa i descans a les cames.
• Gràcies als estímuls de pulsació, compleix la funció de recuperador post-exercici.
Evita desgast i ajuda a la recuperació de les lesions.
• La pressió en forma de massatge, fa que s’incrementi l’oxigenació dels teixits.
• Ajuda a reduir les DOMS dels músculs (Delayed Onset Muscle Soreness).
Redueix la fatiga muscular.

La màquina de pressoteràpia de Normantec

La pressoteràpia esportiva a Cos Salut

La tecnologia de la sèrie PRO 2.0 de Normatec, ens permet aconseguir una major recuperació en menor temps. Amb aquesta tecnologia podem aconseguir passar d’una comprensió estàtica a una comprensió dinàmica, imitant el bombeig muscular de les cames i els braços.

Visi-te’ns i descobreix com podem ajudar a millorar la teva recuperació i aconseguir una major eficiència en la teva activitat física.


Altres aplicacions de la pressoteràpia

La pressoteràpia es un tractament molt utilitzat en l’àmbit estètic. Al drenar la limfa s’aconsegueix millorar la retenció de líquids, eliminar toxines i grasses, millorar el sistema circulatori i reduir la cel·lulitis. A més, ajuda a recuperar l’elasticitat de la pell.

La pressoteràpia també és efectiva per reduir problemes vasculars, alleugerint la sensació de pesadesa, el cansament de cames i la inflamació, a més de disminuir l’edema.

En el nostre centre de fisoterápia incorporem la pressoteràpia combinada amb el tractament de drenatge limfàtic, i INDIBA fonamental en casos de insuficiència venosa i limfàtica recuperant cicatrius, millorant i reduint la cel·lulitis i activant la circulació.

Coneix tots els avantatges de l’aplicació dels nostres tractaments a Cos Salut Fisioteràpia, Rehabilitació Integral i Estètica. <

Comença amb Cos Salut, avui.


Com Arribar?